1 - 1,5 metai, 12-18 mėnesių, Ką veikti?, Vaikiški atradimai, Vaikiškos knygos

Emos top knygelės 15-18 mėnesiais

Su tikromis NUOTRAUKOMIS. Iš esmės šis pagrindinis momentas ir paperka vaikus. Knygelėje atvaizduojami vaikams įprasti kasdieniai procesai bei objektai, kuriuos smagu atpažinti, atkartoti. O kur dar kitų vaikų nuotraukos maudantis ar skaitant knygeles.
Nerealaus grožio ir smagumo knyga! Boružiukas, su jūsų ar vaiko pagalba, ropoja per visą knygą iš vieno puslapio į kitą, iš pievų į miškus, pro upę ir kiemą. Knygelė pilnapieštinių, bet tikrai lengvai atpažįstamųg gyvūnų bei augalų. O boružiuko stumdymas puikiai lavinapirštukų miklumą.
Labai spalvinga ir smagi knygelė apie mauglį su judančiomis detalėmis. Prasminga turiniu apie draugystę ir pagalbą vienas kitam. Ema itin mėgsta žaisti ku-kū su knygelės gyvūnais bei slankiojančiomis detalėmis.
Emos labai mylima, nes apie maistą. Smagi mokytis skaičiuoti, žaidimui pirštukais bandant pataikyti į skylutę. Taip pat, pažintims su maisto produktais ir sveika mityba. Bei drugelio gyvenimo ciklu.
Naujausia mūsų miego knygelė, pasakojanti kaip gi miega skirtingi gyvūnai. Be galo mielos iliustracijos, gražios melodijos ramina ir sufleruoja apie artėjantį miegą ir vaikui.

Daugiau naudingų knygelių rekomendacijų rasite čia >>.

Kaip skaityti su mažaisiais, kad skaitymas būtų įdomus ir lavinantis procesas skaitykite čia >>.

Paskutinį kartą atnaujino: Migle, 2022 04 07

Facebookredditpinterestmail

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *